Wednesday, November 24, 2010

P I A N O ♥

Hello Readers , Nampak gambar di ats ? yeahh , itu piano :)
aku sekarang nak belajar main piano lahhh .
akuu ckp kat mak akuu , yg aku nak belajar piano , aku nk org ajr aku main piano .
btw , aku pun tk tahu kenape tetibe akuu rase nak main piano .
maybe , sejak mak aku belikan aku keyboard kod :)
btw , mak akuu tak thu lgi nak bwa aku pergi class piano .
but , mse tuhh , aku try cari pitch , and then , aku tekan2 , tetibe macam lagu demi lovato yg " This is me " tuhh , wow ! akuu gembiraa gilaa . HAHA .
now , aku cri dkat internet , chords piano , but tak jumpe2 -,-
aku cri kt youtube , and then ade lgu fav akuu .
akuu try . and then , bile aku main , dia menjadi skit . haha .
btw , now , hobi akuu adalahh , MAIN PIANO ;)

P/S : Say yes for PIANO . HAHA ;)
COPYRIGHT BY Q'AMIRA.